Flygtorget.se

Tekniker eller mekaniker

Antal tjänster: 4
Arbetsgivare: Saab AB

Tjänstebeskrivning:
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flygplan- och helikopterbranschen runt om i Sverige och Norden. Sektionen Military Aviation Support bedriver verksamhet i på flertalet orter i landet och är nu i behov av ytterligare resurser.

Din framtida utmaning
I din roll som tekniker arbetar du i nära samarbete med slutkund och övriga industri. I din vardag kommer du att arbeta med planerat och felavhjälpande underhåll, samt klargöring och rangering. Beroende på vem du är kan vardagen också under perioder bestå av mer akademiska roller såsom planering, framtagning av tekniska underlag och analyser.

Arbetet kräver stor förmåga av självständighet och eget ansvar.
Din anställningsort är Linköping/Malmslätt eller Såtenäs. Din närmsta chef är placerad i Linköping. Ditt vardagliga arbete sker under eget ansvar, med stöd av regelverk, rutiner och övriga kollegor.

Då vi supporterar kunder med verksamhet både i och utanför Sverige kommer tjänsteresor utanför anställningsorten att förekomma under perioder. Anställningsorterna där vi nu rekryterar till är Linköping och Såtenäs med flertalet tillsättningar.

Kvalifikationskrav:
Den du är idag
Vi söker dig ung eller gammal som tidigare jobbat med militära flygplan och nu vill bli en del av vårat team som jobbar med JAS 39 Gripen, det mest avangserade som marknaden har att erbjuda.

Vi söker också dig som har slutat skolan med en Basic Training eller Basic Examniation B1:1 gärna med något år erfarenhet från branschen.

Mycket meriterande är om du idag innehar ett RML B1:1 certifikat på 39A/B, 39C/D, SK60, Tp84 eller någon militär Helikoptertyp.

Meriterande är också om du har ett Civilt EASA B1:1 eller B1:3.

Du har lätt att samarbeta med andra, är serviceinriktad, flexibel och trivs med att jobba i grupp. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och tänker långsiktigt med en anställning hos oss.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab AB
---
--- Linköping/Såtenäs
Sverige
Saab AB
---
--- Linköping/Såtenäs
Sverige
Mer om arbetsplatsen
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och
marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

http://saaabgroup.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Joakim Sylle, rekryterande chef
+46 13 184370
Josefin Andersson, HR-specialist rekrytering
+46 10 2156097
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-03-31
Ansökan sker via företagets hemsida https://saabgroup.com/sv/career/job-opportunities/flygtekniker-eller-mekaniker/

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2019-03-05 19:19:12
Senast uppdaterad: 2019-03-05 19:19:12

Till listan med alla annonser

Volflight
Pilotshop
Air BP
BAM
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev