Flygtorget.se

Gruppchef APOC Supervisor på Stockholm Arlanda Airport

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Swedavia

Tjänstebeskrivning:
Arlanda Airport Operations Center (APOC) har som uppdrag att leda och koordinera den operativa verksamheten på Stockholm Arlanda Airport. Uppdraget innefattar planering, genomförande och uppföljning av hela flygplatsens operativa verksamhet med fokus på våra prioriteringar säkerhet, punktlighet och service. Våra externa kontakter och samarbetspartners består av beslutsfattande funktioner hos flygbolag, marktjänstbolag, myndigheter och andra viktiga aktörer som påverkar flygplatsens kapacitet och operativa förmåga.

APOC Supervisor är flygplatsens minutoperativa beslutsfattare och är bemannade dygnet runt alla dagar om året. APOC Supervisor arbetar på uppdrag och delegeringar från Arlanda Airports ledning och rapporterar till Avdelningschef APOC.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för APOC Supervisor ska du leda, driva och utveckla både verksamheten och en grupp på ca 7 medarbetare. Tjänsten innefattar ansvar för verksamhet, ekonomi, miljö, personal och kund. Du samverkar tätt tillsammans med övriga ledare och utförare på Swedavia Arlanda samt bidrar aktivt till verksamhetsutveckling och framdrift inom ramen för Arlanda Airport Operations Centers ledningsgrupp.

Vidare kommer du att bedriva ett aktivt värdskapsarbete med målet att löpande öka kundnöjdheten. Leverera ekonomisk uppföljning och rapportering, koordinera uppdrag och sköta personalplanering och motivera och stötta dina medarbetare samt hantera mänskliga relationer. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga operationella och kommersiella enheter inom Swedavia och Stockholm Arlanda Airport

Kvalifikationskrav:
Din profil

Vi söker dig som har flera års ledarerfarenhet. Vi ser att du har en stark drivkraft och gärna erfarenhet av ledarskap inom verksamhet med fokus på minutoperativ ledning och beslutsfattande på högre nivå. Har du kunskap och erfarenhet av konceptet Total Airport Management (TAM) så är detta meriterande.

Som ledare inom Swedavia skapar du rätt förutsättningar och engagemang för våra medarbetare. Du skapar delaktighet genom dialog. Du är synlig och kommunicerar våra mål för att peka ut riktningen genom att lyssna, återkoppla och följa upp medarbetares idéer, prestationer och beteenden. Du är en god förebild och leder utifrån våra värderingar och riktlinjer. I mötet med dig upplever kunden och medarbetare ett professionellt bemötande, god service och en inbjudande miljö. Att ha roligt och visa glädje är en viktig del i ditt ambassadörskap. Som ledare har du mod att ifrågasätta vår verksamhet i syfte att utveckla den och bidrar till att förbättringar genomförs.

Vi vill att du är processorienterad och van vid att säkerställa samarbetet tvärfunktionellt med andra avdelningar samt van vid externa relationer såsom leverantörer, externa samarbetspartners och andra aktörer. Du ska kunna skriva och prata obehindrat på engelska. Andra språk är meriterande.

Vi erbjuder

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här; https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Arbetet sker på dagtid och förtroendearbetstid tillämpas. Arbetspsykologiska tester kommer att användas i urvalet. Om du har frågor kontakta Avdelningschef APOC Maria Grund på maria.grund@swedavia.se

Välkommen med din ansökan senast den 11 augusti 2019.

Arbetsplats Arbetsgivare
Swedavia
---
--- Stockholm-Arlanda
Sverige
Swedavia
---
--- Stockholm-Arlanda
Sverige
Mer om arbetsplatsen
Om Swedavia

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige – och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.

https://www.swedavia.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Avdelningschef APOC Maria Grund
maria.grund@swedavia.se
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-08-11
Ansökan sker via företagets hemsida https://bit.ly/2LGzBXt

Ansvarig för denna annons: Swedavia AB (556797-0818)
Skapad: 2019-07-05 16:30:48
Senast uppdaterad: 2019-07-05 16:30:48

Till listan med alla annonser

Volflight
Air BP
BAM
Flygrevyn
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev