Skriv ut  

Ny app för frequent flyers

Notiser, Anders Carlsson, den 15 april 2014
Den listar alla sträckor som flugits, ger en stämpel för varje nytt land som besökts och håller över huvud taget reda på alla de resor som innehavaren gör. Det är British Airways som vill återskapa en del av magin kring flygandet med ett nytt webbverktyg.

Executive Club är bonusprogrammet hos British Airways. De medlemmarna kan du ansluta sig till ett nytt webbaserat verktyg My Flightpath som lovar att göra just det: hålla reda på den enskilda personens flygprogram. Där listas alla de flygningar som gjort sedan inträdet i bonusprogrammet tillsammans med kartor som visar vilka linjer och till vilka länder som resorna gått. Naturligtvis räknar systemet ut hur många miles som flygningarna ger. Ytterligare en finess är My Passport där innehavaren får en stämpel – precis som en gång i tiden – varje gång som en ny nivå är passerad, till exempel antal flygningar, antalet nya länder som besökts o s v.

- Vi vill ge medlemmarna något som kan hjälpa dem att fånga magin i flygresandet, säger en av de kundansvariga på British Airways.



Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev