Skriv ut  

Malmö får ny utrikeslinje

Notiser, Anders Carlsson, den 1 april 2015
Polen står i fokus när Wizz Air utökar trafiken på Malmö. Poznan blir den fjärde destinationen i Polen med direkttrafik från Malmö.

Sedan den 30 mars flyger Wizz Air en ny linje mellan Malmö Airport och Poznan i Polen. Det är den fjärde linjen från Malmö till Polen, tillsammans med Gdansk, Katowice och Warszawa, och är ett svar på den efterfrågan som finns i regionen, menar Peter Weinhandl, flygplatschef Malmö Airport.

– Vi välkomnar denna nya flyglinje med Wizz Air vars expansion fortsätter från flygplatsen. Svenskarnas intresse för både affärs- och turistresande till Polen har ökat under de senaste åren. Wizz Airs expansion från Malmö Airport bidrar till den positiva resandeutvecklingen.

Inledningsvis blir det trafik två dagar i veckan, måndagar och fredagar med en Airbus A320 med 180 stolar ombord. Wizz är flyger också från Malmö till Belgrad, Budapest, Bukarest, Cluj-Napoca, Skopje, Sofia och Tuzla



Kommentera artikeln
Det finns 2 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

En linje
Skrivet av Elin, 2015-04-03 17:39:01
Goteborg-Poznan! När???
Anmäl inlägget
Bul
Skrivet av Sofia, 2015-04-01 17:41:51
Varför ingen flygbolag vill starta en linje mellan Stockholm-Sofia?? Vi är redan många bulgarer här,som är trötta på att mellanlanda och byta plan,när vi flyger till Sofia.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev