Skriv ut  

American Express-lounge på Arlanda

Notiser, Redaktionen, den 5 april 2024
Nordens hittills största American Express-lounge har öppnats på Arlanda efter att ha varit stängt i ett år. Loungen är belägen i Terminal 5 mellan gateområde E och F. Men det är få förunnat att få njuta av avkoppling och lyxig mat här; loungen är enbart öppen för Centurion- och Platinum-medlemmar.

American Express har precis öppnat sin nya lounge på Arlanda flygplats i Stockholm, belägen i Terminal 5 mellan gateområde E och F. Med sina nära 700 kvadratmeter är den nya loungen dubbelt så stor som den tidigare, vilket dessutom gör den till den största loungen som American Express hittills har haft i Norden.
 
Den nya loungen beskrivs som inspirerad av skandinavisk natur och minimalism. I loungen bjuds på en meny framtagen av krögaren Pontus Frithiof, som också har projektlett framtagandet av loungen.  
 
 − Som ett led i Arlandas pågående utveckling är det extra roligt att vi får en helt ny lounge och fortsätter vårt samarbete med American Express. Vi fortsätter utveckla och infria målgruppslöftet till våra resenärer om smidiga, inspirerande upplevelser där flygplatsen blir en mötesplats i sig, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning på Swedavia. 
 
American Express Lounge by Pontus Frithiof har öppet måndag till fredag klockan 05–18, lördag klockan 05–15 samt söndag klockan 05−18 och välkomnar alla American Express Centurion- och Platinum-medlemmar.
 



Kommentera artikeln
Det finns 4 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Som lunchkuponger
Skrivet av LL, 2024-04-06 20:44:33
Du betalar mellan 5-10.000 kr per år för kortet dvs det fungerar ungefär som lunchkupongerna på arbetsplatsernas kantin. Du är "tvingad" att äta deras mat på deras kantin så ofta att du hinner för att "gå jämt upp" jämfört med om du äter på andra ställen med bättre och roligare mat (och slippa umgås med andra statusjägare).
Anmäl inlägget
Gratis
Skrivet av Flygtrollet, 2024-04-06 17:30:00
Vad bjuder American Express på om man går till deras Lounge?
Anmäl inlägget
Citatet "inspirerande upplevelser...
Skrivet av Urban, 2024-04-06 08:56:19
Låter som ett annat citat
”Slaget om luften står på marken”...
Då av Jan C.
Anmäl inlägget
Årets töntigaste citat?
Skrivet av LL, 2024-04-05 14:43:52
Citatet "inspirerande upplevelser där flygplatsen blir en mötesplats i sig" utses härmed till årets "töntigaste". Trodde att flygplatsernas existensberättigande handlade om att resa iväg eller komma tillbaka? Vem vill åka till en flygplats enbart för att möta och umgås med stressade människor?
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Air-BP
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev