Skriv ut  

SAS och Norwegian vill flyga hem strandade resenärer

Flygnyheter, Mats Palmgren, den 29 oktober 2008
Specialerbjudanden till konkursbolaget Sterlings kunder, som i morse fick veta att de inte längre har någon returbiljett.

För att öka antalet tillgängliga platser återinsätter Norwegian tillfälligt sina äldre MD-80 plan. SAS ökar kapaciteten på rutter mellan Stockholm och Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Biljetterna hos SAS kostar bara avgifterna för skatter och avgifter. Erbjudandet gäller i dag och i morgon, i mån av plats, för de som skulle flyga med Sterling inom Skandinavien, eller från Europa till Skandinavien.

I mån av plats flyger också Norwegian under dagen alla strandsatta passagerare gratis till Stockholm, från Köpenhamn, Nice, Malaga och Alicante.

- Vi gör det vi kan för att ge de drabbade resenärerna alternativa sätt så de kan ta sig hem igen säger Susanne Dahlberg, försäljnings- och kommersiell chef i SAS i Sverige.

- Vi jobbar nu med att hitta alternativa lösningar för att hjälpa passagerare som köpt biljetter hos oss till destinationer som Sterling trafikerar, säger Krister Aarnio, vd för Norwegian Sverige.


   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev