Skriv ut  

United Airlines stoppade 400 flygningar på Newark

Flygnyheter, Redaktionen, den 25 juni 2024
United Airlines stoppade sina flygningar på Newark Liberty International Airport i helgen. Upprörda passagerare ifrågasatte varför United var det enda flygbolaget som stoppade sina flygningar på grund av det regnoväder som drabbade New York. Passagerare låg och sov på golven utan möjlighet att få ut sina bagage.

United meddelade att stoppet var väderrelaterat men det var bara Uniteds flyg som stod stilla, medan andra flyg fortsatte som vanligt. Var det här bara en åtgärd från United Airlines sida för att kunna skicka hem passagerare för att hantera volymen på flygplatsen? 
 
Passagerarna erbjöds att boka om sina flyg till mitten av denna vecka, vilket givetvis också skapade många upprörda reaktioner på sociala medier.
 
Det var kaos på flygplatsen och köerna till Uniteds informationsdisk ringlade sig genom halva terminalbyggnaden. På sociala medier visas bilder på passagerare liggandes på golven i Uniteds del av den enorma Newark-flygplatsen.
 
– Vi blev lovade filtar och fällsängar, men ingenting hände, berättar en av passagerarna på X.
 
United Airlines är det största flygbolaget på Newark Liberty International Airport, med cirka 440 dagliga flygningar. 
 
Kommentar: Flygtorgets redaktion utsattes för exakt samma sak med United Airlines på Newark förra sommaren. Efter att ha blivit rerouted till alternativet där flygplanet blev stående ett par timmar i väntan på tankning, dumpades passagerarna på Newark utan någon som helst information eller hjälp med hotell eller ombokning av vidare resa.Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Försenad med United
Skrivet av United, 2024-06-25 13:09:48
Var med om samma sak, och frågan är vem som ska stå för alla extrautgifter, i mitt fall 6000 kr. Det gick inte att få tag på United och hur många timmar ska man arbeta för att få någon ersättning? Tid är också pengar!
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
HDI
Pilotshop
Air-BP
Vemco
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev