Skriv ut  

Handeln med SAS-aktien börsstoppad

Flygnyheter, Anders Carlsson, den 30 oktober 2012
De senaste dagarnas intensiva spekulationer om SAS ekonomiska ställning har lett till att handeln med flygbolagets aktier stoppades idag på morgonen.

SAS aktie har rasat till närmare fem kronor den senaste tiden och idag beslutade Stockholmsbörsen att stoppa handeln med det krisande flygbolagets aktier. Det görs för att "säkerställa en rättvis handel”, enligt ett pressmeddelande. SAS har varit under hårt tryck de senaste dagarna efter tidningsspekulationer om att både bankerna och ägarna tröttnat. De tre senaste åren har ägarna, till största delen skattebetalarna i Sverige, Norge och Danmark skjutit till 11 miljarder kronor.
          SAS vill inte kommentera börsstoppet och alla väntar nu på kvartalsrapporten som ska presenteras nu på måndag.Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

flygande hjältar
Skrivet av olle & co, 2012-10-30 16:15:14
inte skall man gnälla så mkt, det är ju skattebetalarna som ger sas luft under vingarna, det är skrämmande vad folk klagar egentligen, tidigare var sas världsledande på på på,i alla fall ge ut tidningar till frukost kärrorna, det är inget skryt fakta, man är även världslednde på att visa omvärlden åxå att det går bra att flyga dom älsta flygplanen i branchen, inte illa, 11 tusen milioner i stöd, åxå detta en sorts världsrekord.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Air-BP
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev