Ur innehållet i Airmail nr. 1259

Publicerat: 2012-10-30 - "Airmail - SAS flaggar för positivt resultat - Norwegian får fler baser"

SAS flaggar för kommande positivt resultat

Flygnyheter: Ett lugnade och positivt resultat. Det vill SAS ge och släpper därför en försmak av den kommande kvartalsrapporten redan idag: Vinst på en halvmiljard och ytterligare besparingar.
Aktiehandeln är nu åter igång igen efter stoppet i morse.

Läs mer


Handeln med SAS-aktien börsstoppad

Flygnyheter: De senaste dagarnas intensiva spekulationer om SAS ekonomiska ställning har lett till att handeln med flygbolagets aktier stoppades idag på morgonen.

Läs mer


Norwegian ökar antalet baser i Europa

Flygnyheter: Norwegian drar nu upp takten i expansionen utanför Skandinavien. Två spanska baser kompletteras med ytterligare en spansk och en engelsk bas. De nya baserna är ett strategiskt steg inför starten av långlinjetrafiken nästa år.

Läs mer


Nytt nummer av Flygrevyn

Nyheter om Flygtorget: Nu kan du läsa artikeln om Tante Ju från det senaste numret av Flygrevyn, i pdf-format, direkt på Flygtorget.se.
Läs mer


Kan Norwegian växa på den svenska marknaden?

Flygnyheter: Norwegian har lägre kostnader än SAS men likvärdiga eller högra än andra lågkostnadsbolag. Vad händer då när konkurrensen hårdnar alltmer, frågar sig Lars Brynielsson i en krönika som tar upp Norwegians möjligheter på den svenska marknaden.
Läs mer


SAS ställer in sex USA-flygningar

Flygnyheter: Orkanen Sandy närmar sig östkusten på USA och ska enligt meteorologerna nå land på måndag eftermiddag. Det har gjort att SAS ställer in fyra USA-flygningar under måndagen.

Läs mer


Världens största flygplats på gång i Peking

Notiser: Kapaciteten på Pekings flygplats är på väg att slå i taket. Därför projekteras nu en ny flygplats som ska kunna ta emot 130 miljoner passagerare årligen.

Läs mer

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev