Skriv ut  

SAS ökar trafiken till Sälen

Notiser, Redaktionen, den 23 april 2021
Det blir åter möjligt att flyga direkt från Danmark till Scandinavian Mountains Airport i vinter. SAS återupptar de två linjer som flugits tidigare.

SAS var en flitig aktör på flygplatsen i Sälen när verksamheten drog igång i slutet av 2019. Med tre linjer, från London, Köpenhamn och Aalborg var SAS också en stor aktör på flygplatsen. Sedan satte pandemin stopp för det mesta av planerna och flygningarna.

Men nu återvänder SAS till SCR genom att den 26 december återuppta flygningarna från Köpenhamn och Aalborg. Det blir två avgångar i veckan från Kastrup och en i veckan från Aalborg. 

-  Det är otroligt glädjande att återigen kunna välkomna en så etablerad aktör som SAS till vår flygplats. Restiden till våra skidområden blir till exempel 8 timmar kortare för en familj från Köpenhamnsområdet som vill besöka oss. Korta flyg- och transfertider i kombination med en förstklassig alpin familjeprodukt ger oss en stor fördel på marknaden inom alpin vintersemester. Säger Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn