Skriv ut  

Flygbolag planerar jättekampanj efter krisen

Notiser, Redaktionen, den 30 mars 2020
Tillbaka med en smäll. Det tänker flygbolaget Jet2Holidays vara när väl epidemin är över. Nu planeras en stor säljkampanj.

”Back with a Bang”. Det är ledordet i den kampanj som brittiska flygbolaget Jet2Holidays planerar för den dag som epidemin är över. De flesta analytiker är överens om att när restriktionerna försvinner, kommer det att finnas ett stort, uppdämt behov av att beställa resor. Alltså gäller det att vara beredd när det händer, menar flygbolaget.

- Det bästa meddelande vi kan skicka ut nu, är att det vore klokt med en bokning för 2021 så snart som möjligt, säger försäljningschefen Alan Cross.

Resebranschen räknar också med att priserna kommer att vara högre nästa år än de gångna åren. Det beror bland annat på att hela näringen måste ta tillbaka en del av de förluster som epidemin orsakar just nu.Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Det tar tid med återhämtningens fulla effekt.
Skrivet av thomas, 2020-03-31 10:35:56
Att ta tillbaka förluster i en lågmarginals bransch
är i stort sett omöjligt, efter detta kommer det bli en slow start, flera starka finns kvar och många har gått under. Det blir ingen ketchup effekt, då troligen marknaden är försiktig och kastar sig inte på flygresor, kan vara brända av svindyra UD hem biljetter som nu tas ut. Möjligen 22, 23 kan en återhämtning ske.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Volflight
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn