Skriv ut  

BRA flyger charter från Jönköping

Notiser, Redaktionen, den 5 september 2022
Mer charter från de regionala flygplatserna. Det blir verklighet sedan BRA utökat flottan med fem Airbus A319.

Nu börjar det synas vilka charterflygningar som BRA ska genomföra när de nya A319-maskinerna fasats in i flottan. Med 150 stolar ombord blir den ett flygplan som passar på de mindre regionala flygplatserna. I Jönköping blir det en serie sensommarflygningar till Split i Kroatien.

– Med vårt nya samarbete med BRA har vi återigen möjlighet att erbjuda Kroatien från Jönköping, vilket känns väldigt roligt. Vi vet hur uppskattad vår charter är från regionalflygplatserna och till Kroatien kan vi dessutom erbjuda attraktiva fredagsavgångar. Det är en perfekt destination under sensommaren om man vill förlänga semestersäsongen och blir ett fint komplement till Mallorca dit vi flyger under i stort sett hela sommaren med vårt egna flygbolag Sunclass Airlines, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.



Kommentera artikeln
Det finns 2 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Tunnelseende
Skrivet av Claes, 2022-09-08 14:07:11
Finns bra med förmåner hos bra.
Vi ser möjligheter att spara pengar på detta sett. Ni dår billigare biljetter. Vi kan fortsätta växa. Personalen är nöjda och möjligheter till bonusar för de som sköter sitt jobb.
Anmäl inlägget
K-avtal?
Skrivet av Stolthet, 2022-09-06 07:53:22
Vad underbart Claes Pellvik, det måste vara med en stor stolthet ni anlitar (O)BRA! Ett företag utan kollektivavtal som har en miserabel personalpolitik.

Tack Ving!
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev