KopplingDenna forumtråd handlar om följande nyhet:

Norwegian öppnar basen i Danmark

Flygnyheter, Redaktionen, 2021-06-29
Basen i Köpenhamn återinvigd. Fler flygningar från Helsingfors och ett fotfäste kvar i Spanien. Norwegian ökar nu farten i återuppbyggnaden av flygtrafiken.

Läs hela nyheten (Öppnas i nytt fönster)

 Tråden startades av: Resenär  2021-07-08 16:26:23
KopplingNorwegian öppnar basen i Danmark 
Hoppas att Arlanda basen kommer tillbaka med sin fantastiska personal inom snar framtid också. Dom förtjänar att få tillbaka sina tjänster, alltid fantastik service! Norrmännen kan fortsätta flyga i norgeland!

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Rolf
2021-07-22 22:56:28
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
Jag har full koll på ägarrollen. Dock känner jag att det är struntsumma. Det är staten som äger en del av SAS. Inte jag. Så varför ska mina pengar gå till att rädda det bolaget? Ser som sagt hellre att mina skattepengar går till Norwegian. Men jag blir trött på att alla tjatar om
Norwegians konkurser i Sverige och hur dom lurar svenska skattebetalare. Är det några som luras så är det SAS. Punkt!
Ägare
2021-07-21 22:50:34
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
Ja du Rolf. Förstår man inte ägarrollen, då har man missat något.
Rolf
2021-07-21 10:35:01
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
Varför är det ett sånt himla stort problem för folk att Norwegian har konkat lite bolag i Sverige för att slippa skulder? Hur mycket pengar har inte SAS fått ”låna” av svenska staten!? Är det någon som på
riktigt tror att staten kommer få tillbaka dom pengarna? Jag personligen skulle hellre ge mina skattepengar till Norwegian än till ett riktigt skitbolag som SAS. Varför är det okej för SAS att ta massa pengar men inte för Norwegian? Se nu hur SAS behandlar sin personal. Öppnar baser på Irland ist för att återanställa sina svenska piloter. Så skulle aldrig Norwegian göra iaf.
@Jens
2021-07-19 15:40:04
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
Misslyckade skitbolag som pytamidspelet Norwegian ska inte ha en krona i stöd!
Sverige fick ta kostnade för konkursade bemannings bolaget i Sverige.
Norwegian har altid och fortsätter tydligen med strategi som går ut på att alla andra än Norwegian får ta notan för alla misslyckade ” satsningar”
Samtidigt som chefer får stora millionbonus och man fortsätte vägra ersätta resenärer som fått resan inställd på rimligt sätt.
Trött
2021-07-18 10:57:20
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
Lånegaranti är något annat än att få pengar. Vore klädsamt om du redogjorde dina synpunkter, på de konkursade svenska dotterbolagen. Sverige tog en stor kostnad i samband med det, i form av lönegarantier och konkurskostnader.
Det är du som är pinsam!!
Jens
2021-07-17 18:07:32
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
Norge er IKKE eier i SAS. Likevel, fikk bolaget, milliardgaranti, av den norske stat. Fordi de er ansvarsfulle, ønsket konkurranse, og ville ta vare på arbeidsplasser. - Hold det opp, mot hvordan tilsvarende oppførsel fra Sverige og Danmark, overfor Norwegian. Pinsamt!
Trött
2021-07-16 23:02:15
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
Svenska och danska staten är delägare i SAS. Det är INTE Norge! :o(
Konkursen av Dy's dotterbolag i Sverige, kom innan pandemin.
Om Dy uppfört sig som ett anständigt företag, då hade det sett annorlunda ut.

Flög mycket med DY tidigare, och gillade bolaget. När de sedan bekände färg........

"Never Norwegian again!"

Sverige fick ta kostnaden, för garantilöner och konkurs kostnaderna.
Förstår att efter norsk logik, att är det omöjligt att förstå.

PS. Det var inte NAS Sverige som konkursades. (NAS Sverige existerar fortfarande.) Utan bemannings bolagen som anställde kabinfolket som konkursades. DS.

Vet skäms Norwegian!!

Jens
2021-07-16 22:19:35
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
Sv trött. Norwegian er ikke mer konkurs enn SAS. Men dette bolaget fikk støtte fra både Danmark og Sverige, samt at Norge oppførte seg anstendig og gav taps-sluket støtte. At de ikke støttet Norwegian, Skandinavias største og Europs 9. største flyselskap, er en skam, og typisk. - Da var det selvsagt ikke noe valg enn å slå NAS-Sverige konkurs, og tap av arbeidsplasser.
Trött
2021-07-14 20:34:51
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
@Jens Varför skall Sverige och Danmark, stötta ett konkursmässigt bolag?
Svenska staten fick ta notan, när DY konkursade sina dotterbolag i Sverige.
Vet skäms Norwegian!!
sv.Jens
2021-07-14 15:14:57
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
Värsta pladder jag har läst här på FT länge. Skitbolaget Norwegian gör fortsatt allt för undvika göra rätt för sig. Multimiljon bonus till Schramm och andra chefer. Samtidigt som man vägrar betala ut skäliga ersättning till folk som har fått resor inställda
Norwegian klarar vi oss helt fint utan.
Jens
2021-07-13 17:28:45
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
Takk og lov, at Norge stoppet all støtte til SAS, etter den usolidariske oppførselen til Danmark og Sverige. Veldig glad for at Norge oppfører seg anstendig, og ikke som de 2 andre.
@Jens
2021-07-10 07:30:11
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
Om jag inte misstar mig konkursade NAS svenska bemanningsbolaget innan frågan om statsstöd kommit upp på agendan. Därför förstår jag svenska statens syn på stöd till NAS fullt ut. På det sätt ledningen i NAS sugit ut pengar ur bolaget på bekostnad av anställda och lurade kunder hoppas jag att ett mer seriöst flygbolag öppnar bas i Sverige. Heja Finland
Jens
2021-07-10 03:48:45
SV: Norwegian öppnar basen i Danmark
Ja, hvis ikke Sverige endret loven slik at de ikke var forpliktet til å støtte Norwegian, men kun SAS. Sverige og Danmarks oppførsel var en total skam, og uverdig oppførsel.
 

Tillbaka

Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn