Tråden startades av: Jörgen  2022-06-22 19:47:57
CAE SAS connect snart borta  
Ser att SAS rekryterar för crew planning och Control för SAS connect. Det är ju något som CAE sköter just nu. Är det slutet för den pengaslukande CAE-eran på SAS connect?

Dröjer nog inte länge innan Monarch-grabbarna i London snart får lämna bolaget också. Lär ju kosta kopiösa mängder pengar att ha en mellanhand. CAE ska ha sin marginal också.

Bye Bye CAE, we wont miss you.

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Oxford
2022-06-27 08:47:02
SV: CAE SAS connect snart borta
Varför ska man ha en mellanhand? Är inte det att kasta pengarna i sjön?
CAE är ju inte kända för att vara billiga….
Gulle
2022-06-24 17:37:21
SV: CAE SAS connect snart borta
Otroligt att SAS finns kvar som företag med alla dessa korkade idéer genom åren. Den ena värre än den andra. Det här tar nog priset. CAE skrattar hela vägen till banken?
Sv X
2022-06-24 15:57:34
SV: CAE SAS connect snart borta
Du är tydligen dåligt informerad!

Har du aldrig hört talats om Norwegian och deras piloter anställda i bemanningsbolag mm? Det som hände vid rekonstruktionen!

PS! Det har härjat en pandemi som gjort det svårt för de flesta flygbolagen även RyanAir har två verksamhets år med mycket stora förluster. Norwegian var på ruinens brant före pandemin.


Bertil
2022-06-24 10:00:14
SV: CAE SAS connect snart borta
Helt fantastiskt av SAS att komma på det. Integrera och skapa synergieffekter.
Vad är nästa steg? Hyr in lite konsulter som kan integrera Connect i övriga SAS så kan besättningarna flyga med varandra och i samma flygplan så blir det färre inställda flyg pga brist på besättning.
X
2022-06-23 23:04:56
SV: CAE SAS connect snart borta
Det här är parodi på hög nivå...
Något mer ineffektivt och misskött företag får man leta efter. Att bedriva krig mot sina anställda i media är under all kritik och ledningen på SAS bör ställas till ansvar för sitt agerande.
Connect crewing services
2022-06-23 16:50:05
SV: CAE SAS connect snart borta
Nej Bertil, det är ju det som connect inte ska ha. Det ska integreras i befintliga avdelningar. Det som kostar pengar är att ha en aktör som står mitt emellan och ska ha vinst på att sköta saker som SAS kan sköta ”in house”. Nuvarande upplägg med CAE är extremt onödigt och kostar bara pengar. Rensa bort CAE ur bilden helt, inklusive klicken med CAE-piloter i London.
Bertil
2022-06-23 12:15:43
SV: CAE SAS connect snart borta
Ska SAS Connect ha sin egna lilla avdelning?

Blir lite komiskt det där. Ska de sitta bredvid varandra och ställa in två "SAS" flygningar? En för att det saknas Kapten på SAS och en för att det saknar kabinpersonal på Connect?

Så står alla där som idioter. Sanslöst.


Stordriftsfördelar som alla andra jobbar men ska SAS absolut inte ha. Där ska man ha ALLA olika flygplan som finns i en massa olika bolag för att maximera ineffektiviteten.
 

Tillbaka

Pilotshop
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn