Skriv ut  

Svenska flygplatser öppna trots stormen

Notiser, Redaktionen, den 10 februari 2020
Stormen som drog in över Skandinavien igår lämnade inställda och försenade flygningar i sitt spår. Men samtliga de tio statliga flygplatserna höll öppet under söndagen.

En av Ryanairs flighter från Manchester till Göteborg omdirigerades till Malmö. En Norwegianmaskin kunde inte landa i London utan återvände till Köpenhamn. En av SAS flygningar från London till Stockholm ställdes in. Den kraftiga stormen, med vindbyar upp till orkanstyrka påverkade igår flygtrafiken i norra Europa med både inställda och försenade flygningar.

Störningarna blev dock inte fullt så kraftiga som befarat och enligt Swedavias presstjänst har alla de tio flygplatserna hållit öppet hela dagen igår. De förseningar som trots allt uppstått kan komma att få en del följder också under måndagen.Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Stora störningar på Landvetter
Skrivet av Pierre, 2020-02-11 22:20:10
Det var minst fem flighter som efter landningsförsök på Landvetter omdirigerades tillbaka till startflygplats eller annan flygplats. Flygplatsen må ha hållit öppet, men särskilt många flighter fick resenärerna inte se.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Volflight
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn