Skriv ut  

Israeliskt flygplan vägrades tankning

Notiser, Redaktionen, den 2 juli 2024
Efter en medicinsk nödsituation tvingades en EL AL Boeing 737–800 att diverta till Antalya, Turkiet, där en passagerare klev av för att söka vård. Lokala marktjänstarbetare vägrade dock att tanka flygplanet, vilket tvingade piloterna att flyga till Rhodos, Grekland, innan flygplanet kunde fortsätta till Israel.

På grund av en medicinsk nödsituation tvingades israeliska EL AL LY5102 mellan Warszawa Chopin Airport och Tel Aviv Ben Gurion International Airport att avbryta flygningen och istället landa på Antalyas flygplats. I ett uttalande bekräftade en talesperson för EL AL att en passagerare lämnade flygplanet för att söka vård. I ett uttalande bekräftade en talesperson för EL AL att en passagerare lämnade flygplanet för att söka vård.
 
Medan piloterna förberedde sig för start från AYT vägrade markpersonalen att tanka flygplanet trots den medicinska nödsituationen som hade tvingat EL AL-flygplanet att landa på den turkiska flygplatsen. Som ett resultat lyfte flygplanet och landade på Rhodos internationella flygplats, där det tankades innan det fortsatte sin resa till Tel Aviv.Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
HDI
Pilotshop
Air-BP
Vemco
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev