Skriv ut  

SAS öppnar fotbollslinje till Manchester

Notiser, Redaktionen, den 19 augusti 2019
Old Trafford och Etihad Stadium. Det är hemmaplan för Manchester United och Manchester City. Nu kan stavangerborna ta sig direkt dit med SAS nya linje.

I vinter blir det 49 avgångar i veckan mellan Skandinavien och Manchester. Det senaste tillskottet är två dagliga flygningar i veckan från Stavanger. Bakom den nya linjen ligger att SAS löpande har utvecklat direktlinjerna till Manchester som svar på en ökad efterfrågan på resor till Storbritannien och, i synnerhet, det stora intresset för engelsk fotboll. Fotbollsklubbarna Liverpool, Manchester United, Manchester City och Leeds United har stora supporterskaror i Norge. 
 
– Vi har fascinerats av Liverpools framgångar och av Ole Gunnar Solskjærs uppdrag som tränare för Manchester United, något som helt klart har inspirerat många norrmän att resa till matcherna. Det är roligt att kunna möta detta genom att erbjuda så många direktflygningar med SAS, säger Torbjørn Wist, CFO på SAS.
 
Direktlinjen från Stavanger till Manchester kommer att gå två gånger i veckan, måndag och fredag, och opereras med Boeing 737. Första avgången från Stavanger är den 8 november.Kommentera artikeln
Det finns 2 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

såklart
Skrivet av Gullan Purser&Cheerleader, 2019-08-20 12:17:46
Självklart kommer vi tjejer i kabinen pigga upp med lite cheerleaderdans och peppning innan matchen, mellan servicemomenten.

Vi hejjar alltid på Norge.
Anmäl inlägget
Fukfkf
Skrivet av ??, 2019-08-19 20:31:30
Vad menar han med den har två dagliga avgångar i veckan?
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Volflight
BAM
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn