Skriv ut  

Flyglinjen börjar flyga Jönköping - Köpenhamn

Notiser, Redaktionen, den 2 november 2012
Med anledning av Jönköpings näringslivs tydliga önskemål om en förbindelse mellan Jönköping och Köpenhamn börjar nu Flyglinjen trafikera den efterfrågade sträckan meddelar Henning Lindberg, marknadsansvarig i ett pressmeddelande.

Flyglinjen har sedan starten 2010 haft planer på en linje mellan Jönköping och Köpenhamn. Planerna realiseras nu i och med att förfrågningarna från Jönköpings näringsliv har ökat den senaste tiden. Trafikstart för linjen blir den 7:e januari 2013. Linjen kommer att flygas två gånger per dag, måndag till fredag.

- Efterfrågan på en smidig förbindelse till Köpenhamn har funnits under lång tid och den senaste tiden har efterfrågan ökat vilket gör att vi nu bestämt oss för att starta trafiken. Linjen har funnits från Jönköping tidigare och senast flögs den 2010 med god beläggning säger Henning Lindberg, marknadsansvarig.
Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Har CPH glömt södra Sverige?
Skrivet av Eurobonus Gold, 2012-11-03 23:57:00
Goda nyheter att vissa linjer till CPH börjar återupprättas från södra Sverige. För resor till övriga Europa utgör CPH bästa alternativet för sydsvenskar. Ännu dock långt ifrån den koordinerade satsning som görs från Finland av SAS / Blue1. Vi svenskar lever fortfarande med blandade flygbolag med äldre flygplan (ofta vitmålade). Storhetstiden är sedan länge borta när SAS Commuter opererade från CPH till KAL, VXO, JKG, NRK. VST mm. Södra Sverige är en ganska vit fläck på destinationskartan.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
TFHS
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev