Skriv ut  

Airberlin ökar på Stockholm och Köpenhamn

Notiser, Anders Carlsson, den 6 november 2012
Airberlin fortsätter att expandera på den skandinaviska marknaden. De redan täta förbindelserna mellan Stockholm och Belin får från sommarprogrammet ytterligare frekvenser.

airberlin

Fördröjningen av den nya flygplatsen i Berlin är ett bakslag för Airberlin som satsat hårt på att bygga en hubb i den tyska huvudstaden. Trots det bygger bolaget nu vidare med fler förbindelser till Skandinavien. Både Stockholm och Köpenhamn får fler dagliga flygningar till Berlin, allt med syfte att locka passagerare in i bolaget linjenät både i Europa och intercont.

– Med de extra förbindelserna från Köpenhamn och Stockholm till Berlin förstärker vi vår knutpunkt i Berlin och erbjuder våra flyggäster fler anslutningar i vårt världsomspännande destinationsnät, säger Mats Jacobsson, Vice President International Sales på airberlin.
                     
Airberlin har idag långlinjer till New York, Miami och Los Angeles och från den 23 mars 2013 även Chicago. Det nära samarbetet med Ethiad öppnar för resor via Abu Dhabi till Mellanöstern, Asien och Australien.Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
TFHS
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev