Skriv ut  

Flygbolag planerar jättekampanj efter krisen

Notiser, Redaktionen, den 1 april 2020
Tillbaka med en smäll. Det tänker flygbolaget Jet2Holidays vara när väl epidemin är över. Nu planeras en stor säljkampanj.

”Back with a Bang”. Det är ledordet i den kampanj som brittiska flygbolaget Jet2Holidays planerar för den dag som epidemin är över. De flesta analytiker är överens om att när restriktionerna försvinner, kommer det att finnas ett stort, uppdämt behov av att beställa resor. Alltså gäller det att vara beredd när det händer, menar flygbolaget.

- Det bästa meddelande vi kan skicka ut nu, är att det vore klokt med en bokning för 2021 så snart som möjligt, säger försäljningschefen Alan Cross.

Resebranschen räknar också med att priserna kommer att vara högre nästa år än de gångna åren. Det beror bland annat på att hela näringen måste ta tillbaka en del av de förluster som epidemin orsakar just nu.Kommentera artikeln
Det finns 3 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

KK
Skrivet av Max30, 2020-04-03 11:57:15
Luktar KK..
Anmäl inlägget
Håller med
Skrivet av Piloten, 2020-04-02 14:57:09
När ett flygbolag uppmanar till bokningar i framtiden det bästa man kan göra är att inte följa uppmaningen! D v s om man inte vill förlora sina pengar. Låt de gå i konkurs.
Anmäl inlägget
Likviditetsproblem
Skrivet av Tobias, 2020-04-02 13:55:39
JET 2 har ett uselt bokningsläge för resten av året och behöver få in pengar fort. "Det vore klokt med en bokning för 2021 så snart som möjligt" säger Alan Cross. De är i desperat behov av pengar och riskerar konkurs i sommar. De hoppas därför på att folk ska boka och betala sina semestrar för nästa år redan nu för att rädda situationen. Vilket fult PR-trick! Det vore ju trist att ha bokat och betalat för sommarsemestern 2021 om bolaget sätts i konkurs våren 2020.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Volflight
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn