Skriv ut  

Heathrow: Införs karantän försvinner flyget

Notiser, Redaktionen, den 14 maj 2020
Två veckors karantän för alla inkommande passagerare. Detv skulle slutligen knäcka det brittiska flyget, varnar Heathrow.

Boris Johnson har flaggat för att de som reser till Storbritannien måste sitta i karantän i 14 dagar innan de släpps in i landet. Det har fått ledningen för Heathrow att varna för en slutlig kollaps för det brittiska flyget och flygplatserna i landet.

På Heathrow är passagerarfallet 97 procent och under april månad passerade 200 000 resenärer – den siffran gäller i vanliga fall under en dag. Merparten var dessutom charterflygningar som flög hem strandade britter, linjetrafiken ligger i princip helt nere.

Flygplatsledningen på Heathrow vill därför att regeringen, istället för en karantän, inrättar ett system som ger människor utan smitta en möjlighet att resa fritt till och från Storbritannien.Kommentera artikeln
Det finns 2 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Världsekonomin
Skrivet av thomas, 2020-05-18 09:54:46
Så sant Greger, det som pågår nu är inget annat än ett ekonomiskt systems totala kollaps. Nödårgärder som görs bara förvärrar då krutet bränns innan anfallet kommer. Ingen kommer låna ut till nån, precis som 2008, inga sedel tryckerier riksbanken kan ändra på det oundvikliga utfallet. Det fundamenala värdet "förtroendet" eroderar nu snabbt, ingen kommer tro på finansministrar riksbankschefer experter etc snart ringlar köerna mot bankerna.
Anmäl inlägget
Corona ska vi ju dras med ett tag
Skrivet av Greger, 2020-05-17 15:23:19
Världen sätter sig i karantän och det är lika med ett gigantiskt ekonomiskt självmord...
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Volflight
Pilotshop
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn