Skriv ut  

Emirates återupptar flyg till Stockholm från 1 augusti

Flygnyheter, Redaktionen, den 28 juli 2020

Emirates kommer att återuppta flygningarna till Stockholm med veckovisa flygningar till Dubai från och med den 1 augusti.

Omstarten av Stockholmsturerna innebär att Emirates återigen trafikerar hela Skandinavien. Stockholm – Dubai återupptas 1 augusti, Oslo 4 augusti och trafiken till Köpenhamn har varit i drift sedan juni.

Flygen mellan Stockholm och Dubai kommer att gå på lördagar, en gång i veckan. Emirates flyg EK157 avgår från Dubai klockan 08:40 och anländer till Stockholm 13:10. Returflyget EK 158 lämnar Stockholms Arlanda flygplats 15:05 och anländer till Dubai International Airport 23:20. Flygningarna kommer att drivas med Emirates Boeing 777-300ER. 

- Vi är väldigt nöjda över att Stockholm åter finns i Emirates-nätverket. Sedan den 7 juli har Förenade Arabemiraten varit öppet för affärs- och fritidsresenärer och från och med augusti kommer våra kunder från Sverige att återigen kunna dra nytta av våra flygningar till Dubai och andra destinationer, säger Björn Ekegren, Sverigechef på Emirates.

Emirates har precis som andra flygbolag vi varit i kontakt med utlovat hygienutrustning, Emirates erbjuder masker, handskar, handrengöringsmedel och antibakteriella våtservetter till alla kunder.Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Layover
Skrivet av Tim, 2020-07-28 12:37:19
Långt stopp för crew, eller slingas de via ex Köpenhamn ?
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Volflight
Pilotshop
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn