Flygrevyn
Skriv ut  

Ny flyglinje Arlanda - Beirut

Flygnyheter, Redaktionen, den 15 december 2020
Det tyska flygbolaget Sundair etablerar sig för första gången på den svenska marknaden med en direktlinje från Stockholm Arlanda Airport till den libanesiska huvudstaden Beirut.

Sundair
Sundair
 
Flygbolaget Sundair är mest kända för att flyga charter mellan ett flertal tyska städer och semesterresmål som Kanarieöarna och orter vid Medelhavet och Röda havet. Sundair har opererat sedan 2017 då de startade linjer till Heraklion och Hurghada.

Direktlinjen Arlanda (ARN) - Beirut (BEY) startade 11 december, och Sundair kommer att trafikera sträckan en gång i veckan med en av sina fem A320. Innan pandemin var linjen mellan Stockholm Arlanda och Beirut framgångsrik och trafikerades bl.a. av SAS. Sundair flyger redan till Beirut från Berlin och Düsseldorf och utökar nu sin verksamhet till Stockholm Arlanda. Från flygbolagets sida tror man att linjen kommer att bli populär p.g.a. Stockholms stora libanesiska och syriska befolkning. Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Bolag under rekonstruktion!
Skrivet av ABC, 2020-12-16 13:15:52
Bolaget gick för en månad sedan in i rekonstruktion. Den som bokar tycker jag bör veta att de reser med ett bolag under konkursskydd så att de slipper gråta ut i någon kvällstidning.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn