Skriv ut  

Flyr utökar linjenätet med rekordlåga priser

Notiser, Redaktionen, den 20 september 2021
Nio destinationer blir tolv när norska Flyr ökar flygprogrammet utrikes. Paris, Rom och Köpenhamn är nya linjer från Oslo.

SAS och Norwegian har till stor del ensamma kunnat behärska den lönsamma linjen mellan Oslo och Köpenhamn. Men nu tränger sig nya norska flygbolaget Flyr in på sträckan. Det sker dessutom med biljettpriser som inledningsvis landar på blott 312 kronor enkel väg. Det är för övrigt samma lockpriser som gäller på de två övriga nya destinationerna, från Oslo till Paris och Rom. Trafikstart på alla de tre är mitten av oktober

I och med lanseringen av de nya linjerna kommer Flyr upp i ett trafikprogram på dussinet destinationer, något som ligger i den redan beslutade planeringen. De är fördelade på sex inrikes och sex internationella rutter. Kommentera artikeln
Det finns 4 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Bränt pengar
Skrivet av sv thomas, 2021-09-24 17:33:15
Som du själv skriver i andra trådar: "Det är mycket dyrt att erhålla ett AOC". Därtill kommer att också erhålla ett OL. 84 miljoner är snabbt förbrukat, i ett uppstartsskede. Anställa personal, försäkringar etc. etc. Sen tror jag inte heller på någon framtid för Flyr.
Anmäl inlägget
Exakt
Skrivet av Kent, 2021-09-23 12:41:48
som Norwegian alltid har gjort…
Anmäl inlägget
Flyrs strategi flyr från bolaget
Skrivet av thomas, 2021-09-23 01:25:31
Bolaget har ju redan bränt 84 miljoner på några månader.
På vad??? De har inget alternativ om inte bottenpriser får de inga pax. De gör det inte av välvilja.
Anmäl inlägget
Lycka till
Skrivet av Jonas, 2021-09-20 23:32:25
Jisses, höjden av meningslöshet… Vad erbjuder Flyr som skulle få en enda vettig människa att resa med dem? Desperat försök att fylla kärrorna, något som Goodjet, FlyMe och andra skräpbolag försökt tidigare och snart står det konkurs på dörren. Trams. Siste man släcker.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn