Skriv ut   Kommentera artikeln

BRA släpper Arlanda och förstärker mellan Bromma och Visby

Notiser, Redaktionen, den 23 november 2021
Det blir ingen linje mellan Visby och Arlanda. BRA fokuserar istället på mer trafik mellan Visby och Bromma nu när Air Leap lämnar den trafiken.

I oktober gick BRA ut med nyheten om en ny linje mellan Visby och Arlanda som ett komplement till Visby-Bromma. Men när Air Leap nu avvecklar trafiken mellan Visby och Bromma ökar BRA istället kapaciteten på den sträckan. Enligt BRA kan den nuvarande efterfrågan på resor mellan Visby och Bromma inte mötas med den kapacitet som flyger idag. 
-Vi stänger inte dörren till att börja flyga till Arlanda framöver men just nu är vi övertygade om att det är viktigare och mer välkommet med fler avgångar till Bromma för våra kunder, säger Sakarias Ronquist Produkt- och intäktschef på BRA.
 
- Glädjande är att vår satsning på Gotland gör att vi ökar besättningsbasen med fler arbetstillfällen i Visby för piloter och kabinpersonal, en plan som ligger fast sen tidigare.Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er, skriv en egen kommentar.

Härligt! Mer Bromma till folket!
Skrivet av 737, 2021-11-25 12:53:08
Arlanda ligger för långt bort och är tjorvigt att ta sig till. Många resenärer som skall till Stockholm stannar även i Stockholm.

Smart och klokt val av BRA!
Anmäl inlägget

Namn/Alias (max 30 tecken)

Rubrik (max 50 tecken) 

Text (max 500 tecken)

Jag godkänner reglerna för kommentarer och insändare  

Bevakning   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn