Skriv ut  

SAS lanserar Århus - Scandinavian Mountains Airport

Flygnyheter, Redaktionen, den 23 april 2024
SAS fyller på med ytterligare en dansk flyglinje från danska Århus till Scandinavian Mountains Airport Sälen – Trysil kommande vintersäsong. Flyglinjen trafikeras på lördagar mellan 25 januari och 8 mars 2025.

Sedan tidigare trafikerar SAS Sälen Trysil med två danska linjer från Köpenhamn och Ålborg. Flygningarna görs med SAS bränslesnålaste regionalflygplan; ATR 72–600.
 
- Det är fantastiskt roliga nyheter att SAS väljer att lägga till ytterligare en flyglinje från Danmark. Det stärker vårt sedan tidigare goda samarbete med SAS och ger fler danskar möjligheten att uppleva vår fjällmiljö på ett snabbt och smidigt sätt, säger Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.
 
- Eftersom vi sett en stadig ökning av danska resenärer som vill tillbringa sin vintersemester norrut, är vi glada över att tillkännage den nya säsongsbetonade rutten mellan Aarhus och Scandinavian Mountains Airport. SAS har åtagit sig att vara det naturliga valet för Skandinaviens flygresenärer, både för affärs- och semesterresor från Aarhus, säger Henrik Winell, Vice President Network, SAS.Kommentera artikeln
Det finns 3 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Norra Finland
Skrivet av Kärleksguden, 2024-04-25 16:11:18
Rovaniemi, Kittilä och Ivalo. Små städer upp i finska inlandet i Lappland. Dessa tre flygplatser har imponerande nätverk. Vad är det man kan så bra i norra Finland som de inte klurat ut i norra Sverige. Sälen/Trysil har en enorm potential. Trots detta så få flyg.
Anmäl inlägget
Konstig artikel
Skrivet av klas, 2024-04-25 11:06:13
Att man drar igång totalt 6 flygningar är en riktig "kioskvältare". Sälen är och förblir den minst lyckade satsningen inom flygplatser de senaste 50 åren.
Anmäl inlägget
Härligt
Skrivet av Gullan Purser&SlalomExpert, 2024-04-25 08:30:10
Men vilka härliga nyheter, Sälen-Trysil & slalomåkare med rosiga kinder vilken dröm att få jobba ombord på den.
Kaffe, Jäger å Glüwein på frukostbrickan, det är grejer det! Detta kommer att bli succé.
Jag, flickorna och mina stewards ser så fram emot detta.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Air-BP
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev