Skriv ut  

Flygbolaget PLAY tillbaka i Sverige

Notiser, Redaktionen, den 8 maj 2024
Det isländska lågprisbolaget PLAY är tillbaka i Sverige igen. Under sommaren flyger man från Island till Stockholm och Göteborg, för tredje året i rad. Reseperioden är från 10 maj till 10 augusti (Stockholm) och 26 augusti (Göteborg).

Med sitt nav på Keflavíks internationella flygplats har PLAY för närvarande en flotta på 10 Airbus-flygplan och flyger till 39 destinationer i Europa och USA. År 2023 transporterade flygbolaget cirka 1,5 miljoner passagerare. Utöver sina europeiska rutter flyger PLAY till flera destinationer i Nordamerika, inklusive Baltimore, Boston, New York och Washington DC i USA, samt Toronto i Kanada. 
 
PLAY gjorde sin första flygning 2021 och har blivit välkänd för att låta sin besättning uttrycka sig med tatueringar, piercingar och vilken hårfärg de än känner för att ha. Kabinpersonal och piloter kan bära könsneutrala uniformer och sneakers, till skillnad från andra bolag som kräver tajta uniformer och höga klackar.
 
Passagerare som flyger med PLAY mellan Europa och Nordamerika mellanlandar på Island och kan utan extra biljettkostnad välja att stanna upp till 10 dagar på Island.Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Det är bra för sund konkurrens.
Skrivet av Jag själv, 2024-05-10 09:44:10
Det behövs för en sund och rimlig konkurrens inom flygbranschen. Hoppas att flera flygbolag följer samma spår av PLAY och börjar flyga till Arlanda.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
HDI
Pilotshop
Air-BP
Vemco
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev