Skriv ut  

BRA bästa flygbolag enligt Svenskt Kvalitetsindex

Notiser, Redaktionen, den 10 maj 2024
BRA har Sveriges nöjdaste flygresenärer enligt den oberoende mätningen Svenskt Kvalitetsindex 2024. Det blir andra året i rad som BRA rankas högst bland flygbolagen.

Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har för nittonde året i rad genomfört sin omfattande undersökning av kundnöjdhet inom persontransportsektorn, där tåg, bussar och flyg ingår. BRA återtar topplaceringen bland flygbolagen med nöjda kunder i Sverige.
 
–  Jag vill dela denna utmärkelse med alla kollegor på BRA som varje dag gör sitt yttersta för att ge våra kunder en riktigt bra reseupplevelse, både i luften och på marken. Vi har ett par händelserika år bakom oss och att vi lyckas behålla kundernas förtroende på detta sätt är riktigt gott betyg till alla medarbetare, säger Ulrika Matsgård, VD för BRA.
 
Undersökningen har genomförts under mars och april i år och resultatet bygger på 2265 intervjuer. Sett till hela transportbranschen landar BRA på tredje plats efter bussbolaget bus4you och tågbolaget MTRX.
 
Bland flygbolagen fick BRA ett kundnöjdhetsindex på 69,8, SAS kom på andra plats med  SAS 67.1 och på tredje plats kom Norwegian med 66,8.Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

BRA
Skrivet av Peppe, 2024-05-10 16:49:18
En BRA produkt, precis som väntat!
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Air-BP
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev