Skriv ut  

Norwegian: direktflyg mellan Stockholm och Tromsö

Notiser, Redaktionen, den 5 juni 2024
Norwegian fortsätter att utveckla linjenätet och lanserar en ny direktlinje mellan Stockholm Arlanda och Tromsö i Nordnorge med start under hösten.

–Det finns ett stort internationellt intresse att resa till Tromsö och hela Nordnorge som lockar med mäktiga naturupplevelser, norrsken, fjordkryssning, valsafari och mycket mer. Det är glädjande att vi nu kan erbjuda resenärer direktflyg mellan Stockholm till Tromsö och vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord, säger Norwegians kommersiella direktör Magnus Thome Maursund.

Tromsö är den största staden i Nordnorge och ligger 350 kilometer norr om polcirkeln vilket är betydligt längre norrut än Sveriges nordligaste gräns. Den vackra staden lockar med både storslagna naturupplevelser och stort utbud av aktiviteter som till exempel vandring och valsafari. Under vinterhalvåret mellan september och mars kan man uppleva norrsken. Åker man till Tromsö mellan maj och juli så kan man istället uppleva midnattssolen där det är ljust dygnet runt.

Norwegian lanserar idag inte bara direktflyg mellan Stockholm och Tromsö, utan även direktflyg mellan Tromsö och Bryssel.

Om den nya linjen:
Med start 31 oktober kommer den nya linjen mellan Stockholm Arlanda och Tromsö trafikeras två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar.

Vinterprogrammet startar i slutet av oktober till och sträcker sig till och med slutet av mars. Den kommande vintern flyger Norwegian till 75 destinationer och över 160 linjer.Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
Vemco
Pilotshop
Air-BP
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev