Skriv ut  

Malmö Aviation spelar vidare med Svenska Fotbollförbundet

Notiser, Anders Carlsson, den 23 november 2012
Den blåmålade Avro RJ100 fortsätter att vara officiellt flygbolag för svenska herr- och damlandslagen i ytterligare fyra år. Malmö Aviation fick i dagarna förlängt förtroende från Svenska Fotbollförbundet.

Malmö Aviation fotboll

Det visade sig vara en god investering att lacka om en av de ordinarie maskinerna i Malmö Aviations flotta, från gulprickigt till blågult. Svenska Fotbollsförbundet förlängde i dagarna kontraktet vilket innebär att Malmö Aviation fortsätter att vara officiellt flygbolag för de svenska herr- och damlandslagen i fotboll. Avtalet löper på fyra år, fram till 2016.

– Vi är jätteglada för det fortsatta samarbetet med Malmö Aviation till såväl resor inom Sverige som utomlands och vid charterverksamhet. Dessutom ser vi nästan ett av deras flygplan som vårt eget eftersom det bär våra färger, säger Mikael Santoft, generalsekreterare, Svenska Fotbollförbundet.
           
När den specialdesignade Avro RJ100 inte flyger fotbollsspelare går det i Malmö Aviations vanliga linjetrafik.Kommentera artikeln
Det finns 2 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Klistermärke
Skrivet av RJ, 2012-11-24 23:24:03
Ja den var snygg när den var nylackad förr, men på slutet var det ingen vacker syn.
Och ja dagens specialmålning är inte en målning utan just precis som du skriver ett vitt flygplan med ett stort klistermärke på.
Anmäl inlägget
Grattis!
Skrivet av Biggles, 2012-11-23 22:20:27
Grattis till Mavia!
Men, kan ni inte få till en snygg design på SE-DSU nu då... Hon var skitsnygg tidigare men dagens "specialmålning" ser ju ut som ett vitt fpl med ett klistermärke på...
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
TFHS
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev