Skriv ut  

Sundsvallsflyg flyger allt fler transitpassagerare

Notiser, Anders Carlsson, den 27 november 2012
Malmö och Göteborg är de populäraste inrikesdestinationerna för resenärer från Sundsvall. Sedan Sverigeflyg och Malmö Aviation samordnade tidtabellerna har Sundsvallsflygs transitpassagerare på Bromma ökat med tjugo procent.

Sundsvallsflyg

Sverigeflyg och Malmö Aviation har idag tio destinationer i det gemensamma inrikesnätet, där alla utom en Visbylinje flygs till Bromma.
Det gör att Bromma blivit en utmanare till Arlanda när det gäller transitresande till andra platser i Sverige. Sundsvallsflyg har idag 42 avgångar i veckan till Bromma i konkurrens med SAS, det andra flygbolaget på sträckan som flyger Sundsvall Arlanda 26 gånger i veckan.

Antalet passagerare som väljer Sundsvallsflyg också för resande till andra destinationer än Stockholm, har ökat med 20 procent under året och idag byter var tredje passagerare, eller trettio procent, flygplan på Bromma. I första hand är det Malmö och Göteborg som lockar men också Halmdstad är en populär destination.

- Det är glädjande att allt fler upptäcker hur snabbt och smidigt det fungerar att flyga med oss, säger Eva Nyh Hederberg, vd på Sundsvallsflyg.Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
TFHS
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev