Tråden startades av: Llk  2019-12-11 05:33:23
Flygvärdinna intervju.  
Detta kommer förmodligen bli ett av de konstigare inläggen på detta forumet men jag ber endast om ärliga svar.
Jag har jobbat som dansare på klubb, alltså strippa. Och med det sagt, en seriös sådan där man ska kunna dansa.
Jag undrar om jag ska nämna på intervjun (för jobb som flygvärdinna) att jag jobbat som just det. Jag vet inte hur flygvärlden fungerar eller flygbolagen. Jag har haft ett annat ”vanligt” jobb under tiden.
Helt ärligt är det förmodligen den bästa meriten man kan ha då jag om någon jobbat obekväma tider, på ett aktivt, psykiskt och fysiskt påfrestande sätt och stött på allt annat än trevliga personer, och överlevt fint.

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

D
2019-12-12 09:12:27
SV: Flygvärdinna intervju.
Min erfarenhet av flygindustrin är att ärlighet värderas högt. Var dig själv och stå för den du är och det du gjort. Om inte annat kan det få dig att stå ut från andra. Lycka till!
Crew
2019-12-12 03:07:45
SV: Flygvärdinna intervju.
Hej!
Vad kul att du ska på intervju! Ja, det är ju verkligen en bra erfarenhet som du har med obekväma tider och människor som inte alltid visar sig ifrån sin bästa sida. Men min spontana känsla är att du inte bör nämna just att du jobbat som strippa då jag tror att det kan ligga dig i fatet. Det är absolut inget fel med det yrket, men just inom flygbranschen så kan de vara ganska strikta och konventionella. Ja, alltså inte jätteöppna för jobb som är vanliga men ändå anses gå utanför ramarna. Ifall du ändå kommer att använda den arbetsplatsen som referens just för att lyfta fram det positiva med att du är van att jobba på konstiga tider, så kanske du kan uppge att du arbetat på nattklubb. Lycka till!
ÅÄÖ
2019-12-11 14:43:20
SV: Flygvärdinna intervju.
Bäst att du är tyst, ibland kan du ändå få visa dina färdigheter från den branschen ändå utan att du behöver tala om det.
ABC
2019-12-11 10:34:08
SV: Flygvärdinna intervju.
Du kanske ska säga att ditt yrke varit ”värdinna” inte strippa? Vet att deltagande i olika dockusåpor diskvalificerat ett antal blivande piloter och flygvärdinnor. L***** R***** är ett exempel. Vid alla jobbansökningar får du räkna med att dina sociala mediakonton granskas.
 

Tillbaka

Volflight
Pilotshop
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn