Skriv ut  

Norwegian är klar med rekonstruktion

Notiser, Redaktionen, den 27 maj 2021
Rekonstruktionsprocesserna som inleddes i november 2020 har genomförts och med det säger Norwegian i ett pressmeddelande att de nu kan blicka framåt med en förbättrad ekonomi, en anpassad flygplansflotta och en förenklad och effektiv organisation.

– Det här är en fantastisk dag och innebär en ny start för Norwegian. Ett norskt flygbolag med lång historia, många arbetsplatser och som bidrar stort till resebranschen har räddats, säger Norwegians koncernchef Jacob Schram.

Pandemin har orsakat en kris som saknar motstycke för Norwegian och hela flygbranschen. Efter ett halvår med krävande rekonstruktionsprocesser i både Norge och Irland kan Norwegian nu bekräfta att processerna har genomförts.

Norwegian säger: Pandemin kommer fortsätta påverka flygbranschen ett bra tag framöver och därför blir det viktigt med stor flexibilitet och fortsatta justeringar. Myndigheternas planer på att successivt öppna upp sina samhällen igen är positivt och Norwegian återupptar flera avgångar i sommar, både inrikes och utrikes.Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn