Skriv ut  

Hela familjen ombord på Icelandair

Notiser, Redaktionen, den 20 september 2022
Piloten Ingvar Mar Jónsson flög ett plan från Keflavik flygplats på Island till Washington D.C., med sin fru och tre döttrar som kabinpersonal.

Passagerare ombord på ett Icelandair-flyg bjöds på en familjeaffär där pilotens fru och tre döttrar arbetade som kabinpersonal. Newsweek rapporterar att Ingvar Mar Jónsson flög från Keflaviks flygplats till Washington D.C., med hustrun Sigga Nanna, och döttrarna Ingibjorg, Sigga Marta och Nina arbetande ombord.

Jónsson berättade för Newsweek att till en början var bara tre av dem planerade att vara på flyget, men hans två yngsta barn lyckades ordna om sina arbetsscheman för att ansluta sig till dem.

De fem var inte de enda familjemedlemmarna bland passagerarna, eftersom Jónsson bekräftade att hans svärmor och två av döttrarnas pojkvänner också var med på flyget.Kommentera artikeln
Det finns 3 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Re: Omodernt tilltal
Skrivet av hmm, 2022-09-22 15:32:31
Det är 2022 nu, inte 2017
Anmäl inlägget
5 hen
Skrivet av hen, 2022-09-21 07:34:02
Ja, de kunde skrivit att det var fem hen som som var en familj, och att tre av dessa hen som jobbade i kabinen var tillverkade av de andra två hen som flög planet.
Anmäl inlägget
Omodernt tilltal
Skrivet av Matriarken, 2022-09-20 21:51:41
Vilken ålderdomlig vinkling att den manliga piloten, förärad med både för och efternamn, är i fokus för storyn medan hans kvinnliga familjemedlemmar endast nämns vid förnamn som kabinpersonal. Hade gått att presentera många andra mer jämställda/moderna vinklar. Fyra syskon vars föräldrar också jobbade på flighten eller vad som helst som matchar år 2022.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Air-BP
HDI
Pilotshop
KSAK
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev