Skriv ut  

Ansiktslyftning på Malmö Airport

Notiser, Redaktionen, den 8 december 2023
Terminalen på Malmö Airport har fått en ansiktslyftning. Det innebär bland annat fler möjligheter att äta och fika i väntan på avgång.

Det kommersiella utbudet på Malmö Airport har utökats med fem nya enheter och flygplatsen har även målats och fräschats upp på flera ställen i terminalen.
 
- Det har skett en ansiktslyftning för flygplatsen. En tydlig känsla av uppfräschning. Vi har gjort flera åtgärder för att höja resenärsupplevelsen som att måla, sätta upp träpaneler och med de nyöppnade enheterna tillkom dessutom fler sittytor. Det blev ett lyft och vi har fått positiv feedback av resenärerna vilket känns väldigt roligt, säger Karin Öhrström, flygplatschef på Malmö Airport.
 
Sedan tidigare har Malmö Duty Free och Espresso House funnits på Malmö Airport och tillsammans med de fem nya enheterna blev både utbudet och prisbilden på flygplatsen bredare.Kommentera artikeln
Det finns 2 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

i väntan...
Skrivet av vinge, 2023-12-11 09:00:35
i väntan på avgång var??...Sturup är tomma intet och även Wizz har dragit sig delvis ur hålan. Fel position för flygplatsen helt enkelt :(
Anmäl inlägget
Utsidan
Skrivet av Jens, 2023-12-09 12:44:41
Kanske ska göra något åt utsidan oxå. Sverige fulaste byggnad, smutsig och urblekt gul.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Vemco
Pilotshop
Air-BP
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev