Skriv ut  

Turkietresor satsar på Skellefteå

Notiser, Redaktionen, den 5 december 2012
Från och med april 2013 kommer resebolaget Turkietresor att flyga från Skellefteå Airport vilket innebär mer än en dubblering av antalet charteravgångar från Skellefteå Airport. Destinationerna blir Antalya och Bodrum/Mamaris.

skellefteå
skellefteå flygplats

– Det har varit ett hårt tryck på charterresor direkt från Skellefteå så det här känns jättekul, säger Robert Lindberg flygplatschef Skellefteå Airport.

Skellefteå är en av de tio avreseorterna i Sverige där Turkietresor gör en utökad satsning. Resorna till Antalya kommer att gå i hela 27 veckor, från den 26 april till 1 november. Till Bodrum sker avgångarna mellan 5 maj och 23 juni, samt mellan den 18 augusti och 6 oktober. Totalt blir det 41 charteravgångar direkt från Skellefteå till värmen.

– Vi tror att människor uppskattar smidigheten och bekvämligheten i att flyga från en flygplats nära där man bor. Så detta känns som helt rätt satsning, säger Turkietresors marknadschef Vickan Björkman.

I och med denna och tidigare etableringar ökar antalet charteravgångar från Skellefteå Airport från nuvarande 28 per år till 78 vilket är en ökning på hela 178 procent.Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
TFHS
Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev