SAS satsar på bättre ombordservice

Publicerad den 26 mars 2001
Kommentarer

Efter att Malmö Aviation nyligen lanserat Gourmetmeny ombord på flygningar i Sverige vill inte SAS vara sämre. SAS gör nu en rejäl uppfräschning av service ombord på inrikesflyget i Sverige, och flera skandinaviska rutter.

– Vi förbättrar vårt servicekoncept på våra kortlinjer rejält och det
blir samtidigt mer enhetligt, förklarar Ulf Ingnäs, Director Product
Management Inflight. Flyget inrikes innebär korta sträckor med begränsad flygtid. Vi vet att resenärerna uppskattar mat och dryck även här och SAS satsar på Scandinavian World Cooking – det nya köket för fräschare mat på flyget, som redan gett oss
utmärkelser i branschen och gjort passagerarna mycket förtjusta.

Vi erbjuder ett helt nytt smörgås-koncept och nya menyer med sallader och pajer – lättare men inte mindre mättande. Dryckessortimentet blir också bredare än tidigare.
Där flygsträckan är extremt kort – till exempel vissa inrikessträckor –
erbjuder vi ett “gatekoncept”. Då finns maten vid utgången och resenären
kan själv plocka med sig inför ombordstigningen. Drycker serveras
ombord, avslutar Ulf Ingnäs.

Skriv en kommentar

Kommentarer

Inga kommentarer har skrivits ännu.

Skriv en kommentar

Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.

Du kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten