Skriv ut  

Oslo vinnare när Norwegian justerar flygprogrammet

Flygnyheter, Redaktionen, den 29 juli 2020
Norwegian fortsätter att skruva upp antalet flygningar. Under augusti månad genomför enligt planerna drygt 400 flygningar, främst från Oslo.

Norwegian lämnade under sommaren den tidigare planeringen som sa att resten av 2020 handlade om övervintring med åtta flygplan och i princip enbart flygningar på norsk inrikes. Sedan dess har ett stort anta destinationer återupptagits, både inom Skandinavien och ut till olika resmål i Europa. Men likt många andra flygbolag har den inledande glädjen över att åter kunna sätta allt fler flygplan i arbete, till del bromsats av att ett antal länder åter infört restriktioner för inresande från andra länder. 

I den senaste och något reviderade uppdateringen av flygprogrammet för augusti månad finns dock en betydande optimism. Som tidigare är det framför allt trafiken ut från Oslo som intensifieras, allt enligt tidigare lagda planer. Under kommande månad räknar Norwegian med att täcka 45 olika destinationer från Gardermoen, från Gran Canaria till Tromsö: ger sammanlagt 287 flighter per vecka under augusti.

Det är väsentligt mycket mer än de 35 flygningarna i veckan från Stockholm och 92 i veckan från Köpenhamn.Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
Volflight
Pilotshop
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn