Skriv ut  

SAS: Våra tidigare direktörer uttalar sig som privatpersoner

Notiser, Redaktionen, den 15 november 2021
Flyr konkar innan sommaren. Det menade en tidigare SAS-direktör. Det fick SAS att gå ut med ett förtydligande om att Eivind Roald inte längre är anställd i SAS och alltså ska ses som en privatperson.

Det har varit mycket diskussioner i Norge om hur Flyr ska överleva. Detta beror bland annat på att flygbolaget redovisat en förlust på 250 miljoner för det senaste kvartalet och att det samtidigt startat ett arbete på att bättra på kassan. Bland andra Eivind Roald, tidigare direktör i SAS spådde nyligen att han räknar med att Flyr konkar innan nästa sommar. Problemet var att många trodde att ha uttalade sig å SAS vägnar efter som tidningsartikeln dels titulerade honom som en tidigare SAS-direktör, dels publicerade en bild på honom framför ett SAS-flygplan.

Det fick SAS att ta kontakt med Flyr och påpeka att Eivind Roald uttalat sig som privatperson. SAS själva står inte bakom uttalandena om Flyrs framtid.Kommentera artikeln
Det finns 1 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Flyr flyr.
Skrivet av Bjørn-E Engebretsen, 2021-11-16 09:40:52
Det har vært en sterk økning i antall reisende med Flyr. De har en meget passasjer vennlig service, og strekker seg langt for å yte denne servicen. Også var nesten 100 millioner av disse omtrentlige 250 millionene brukt i oppstartsfasen før Flyr kom i luften. Med kun et belegg på rundt 30% i September, men over 60% i oktober og stadig flere som velger Flyr, så tror jeg sterk på dette selskapet, som jeg selv har fløyet 2 ganger med. (Oslo-Bergen)
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn