Skriv ut  

Nu är Norse Atlantic igång

Flygnyheter, Redaktionen, den 3 maj 2022
Under ettusen kronor för en enkel mellan Oslo och New York. Nu har Norse Atlantic startat biljettförsäljningen och lagt till en fjärde destination. Dessutom det blir trafik till JFK istället för regionala Stewart International.

Det har varit på gång sedan i höstas men Norse Atlantic har skjutit upp trafikstarten ett antal gånger med hänvisning till att marknaden måste vara rätt. Nu är den av allt att döma det: Idag drog biljettförsäljningen igång och lockpriset är 995 norska kronor enkel från Oslo till New York. Där visade sig också en förändring i planerna. Ursprungligen var tänkt att flygningarna skulle gå till den mindre regionala flygplatsen Stewart International cirka tio mil norr om Manhattan men nu är det JFK som gäller. 

Ytterligare en nyhet i förhållande till de tidigare presenterade planerna är att det är fyra destinationer i USA: New York, Fort Lauderdale, Orlando och Los Angeles.

- Fler destinationer i USA presenteras inom kort, skriver flygbolaget i ett pressmeddelande. 
Inledningsvis är det enbart flygningar från Oslo, trafiken från London och Paris ska även den presenteras inom kort. Starten av trafikprogrammet är utspritt över sommaren:

- Norse erbjuder nu marknadens lägsta pris på direktflygningar över Atlanten, säger vd Björn Tore Larsen i ett uttalande.Kommentera artikeln
Det finns 6 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

Korrekt
Skrivet av Jens, 2022-05-04 13:17:02
Sv Johan. Det du sier er helt korrekt. Hva ABC konstant fabler om er nonsense. Flere hundre er ansatt i Norse. Bookingen er i full gang, igår ble rutene presentert til pressen, sammen med en rekke representanter for kabinansatte. Og 14 juni er åpningen OSL-JFK i gang. I løpet av sommeren kan nordmenn også reise direkte til LAX, Ft Lauderdale og Orlando.
Anmäl inlägget
Att ABC
Skrivet av Johan, 2022-05-03 12:26:54
Vad pratar du om? 4 maskiner som de vet att de inte kommer använda inom snar framtid är redan utleasade till andra bolag och den personal de har anställt är inte på väg till andra jobb. Vad är poängen med att du sitter o killgissar utan någon som helst insyn?
Anmäl inlägget
Och när sommaren är slut?
Skrivet av ABC, 2022-05-03 11:59:04
Så här dags på året finplanerar de flesta flygbolag upplägget för nästa sommar. Inte den här sommaren. Kanske dags att leasingbolagen börjar ta tillbaka de flygplan Norse ändå inte lyckas använda? Den personal man signat upp har förmodligen redan hittat andra jobb.
Anmäl inlägget
Galen bransch
Skrivet av Dr Know, 2022-05-03 09:38:05
Vilken galen bransch man arbetar. Lövtunna marginaler och ett ständigt inflöde av bolag som hoppas och tror på en affärsplan och är villig att satsa miljoners miljoner. Troligen den bästa branschen för en miljardär att bli miljonär.
Anmäl inlägget
Fantastisk
Skrivet av Ole, 2022-05-03 08:01:05
Herlig! 4 attraktive trans-atlantiske ruter til USA, direkte fra Oslo. Nå venter vi på Bangkok etc.
Anmäl inlägget
Första flighten
Skrivet av Init, 2022-05-03 07:54:55
Första flighten till New York 14 juni enligt bokningssystemet.
Anmäl inlägget
   Skriv ut   Tipsa en vän
Pilotshop
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn