Skriv ut  

SAS kvar på cirka två miljoner passagerare

Notiser, Redaktionen, den 9 november 2022
I stort sett samma passagerarantal som månaden innan. SAS ligger stabilt kvar på just under två miljoner resenärer också under oktober.

Det är fortsatt ett stycke kvar till de nivåer som gällde innan pandemin, men SAS kunde i oktober visa ännu en månad med närmare två miljoner passagerare, 1 928 000 för att vara exakt. Det är 50 000 färre än under september men nästan miljonen under de 2,8 miljoner som flög i oktober 2019. Kabinfaktorn ombord var 74,7 när både linjetrafiken och chartern är inräknad.
- Vi är glada över att vi hade nästan 2 miljoner resenärer som flög med oss i oktober, en stabil siffra trots utmanande makroekonomiska förutsättningar. Vi fortsätter att göra framsteg i vår chapter 11-process i USA. Vi meddelade nyligen att vi nått överenskommelser med ytterligare leasegivare om ändrade leasingavtal för flygplan och utrustning, vilket kommer att leda till kostnadsbesparingar och som utgör ytterligare ett viktigt steg i att nå våra mål i SAS FORWARD-planen, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef för SAS.Kommentera artikeln
Det finns 0 kommentar/er.
Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.
KopplingDu kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten

   Skriv ut   Tipsa en vän
SPUI
HDI
Pilotshop
Air-BP
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev