Tråden startades av: OSL  2022-06-14 11:28:28
Norska Nyheter 
Idag ska Norse Atlantic premiärflyga OSL-JFK. Senaste veckan har tre maskiner gjort fyra studsar var i OSL (LN-FNB/C/D). Alla som sagt att de aldrig skulle flyga får därmed kanske fel redan ikväll? Alla som säger att de snart konkar får vänta och se om de börjar tjäna eller förlora ännu mer pengar på att faktiskt flyga.

FLYR drar ned på många destinationer och stoppar redan under juli flygningarna till Billund, Kristiansand och Prag. Under första halvan av augusti droppar man även Alghero, Dubrovnik, Edinburgh, Ibiza, Montpellier, Neapel, Palermo och Valencia men redan i andra halvan av augusti provar man lyckan på Las Palmas och till Hamburg.

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

pf
2022-06-17 16:39:25
SV: Norska Nyheter
Daniel, ja, det kan gå mot monopol for Norwegian på mesteparten av norske stamrutenettet - det behøver ikke være bra !
Daniel
2022-06-15 22:38:38
SV: Norska Nyheter
Alt respekt for FLYR, men som OP skriver blev FLYR grundlagt ud fra den forudsætning at Norwegian gik konkurs. Deres kunder er gamle Norwegiankunder som synes Norwegian (og SAS) er for dyre, og som kun flyver med dem så længe de kan få en billet til 399 NOK.

De holder højst til efteråret
Op
2022-06-15 17:04:22
SV: Norska Nyheter
Flyr är nog ganska glada över att de har leveransproblem eftersom deras flighter går halvtomma och med förlust. Ett trevligt projekt som dock byggde på att Norwegian skulle kursa. Gissningsvis hålls bolaget vid liv tills vi vet om SAS överlever. Må hända är där en och annan Investor som hoppas på ett uppköp från Norwegian, IAG eller Ryan.
pf
2022-06-15 14:49:02
SV: Norska Nyheter
Det ser ut som mange av de opplistede destinasjoner fra trådstarter er sommerruter, som Flyr skulle avslutte når sommerferie er over i Norge. Dette er planlagt for lenge siden.

Det er rett som A skriver, Flyr er rammet av at Boeing ikke klarer å levere fly til rett tid.
ABC
2022-06-15 10:46:46
SV: Norska Nyheter
Norse premiärflög med passagerare igår, stort grattis! Kanske inte lika stort grattis att man var 2 timmar försenade ut från Oslo och senare på kvällen (som blev till natt för passagerarna) var man "bara" 1,5 timme sena ut från New York. Kanske var det någon ägare som glömt löständerna när man serverade peanötter och billigt bubbel i gaten? Bolaget måste därmed jobba ganska hårt för att få bort sin nuvarande bottenplacering i statistiken över mest försenade flygbolag i USA..
A
2022-06-14 12:36:42
SV: Norska Nyheter
Flyr har väl leveransproblem och måste operera sommarmånaderna med ett mindre flyg än planlagt så det förklarar väl varför dom måste kutta ner i vissa mindre lönsamma ruter.
 

Tillbaka

Pilotshop
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn