Malmö Aviation satsar på gourmet ombord

Publicerad den 20 mars 2001
Kommentarer

Med start denna vecka står gourmetrestaurangen Pontus in the Green House för maten ombord på Malmö Aviations alla flighter. Det är ett spännande gästspel, som varar till och med på fredag. Från klockan 10.00 serveras specialkomponerade rätter, aldrig förr skådade ombord, på samtliga Malmö Aviations avgångar.

Den kände stockholmskrögaren Pontus Frithiof har komponerat sex toppklassrätter med Malmö Aviations resenärer i åtanke. Det har han gjort i nära samarbete med cateringfirman CSB på Bromma, och för att garantera att maten håller högsta klass, finns kockar från Pontus in the Green House placerade på cateringstationerna på Bromma, Landvetter och Sturup.

– Att gå från att laga drygt 200 portioner per dag till att under en vecka laga
15.000 portioner, med bibehållen smak och kvalitet, har varit en fantastisk utmaning!
På köpet har jag lärt mig oerhört mycket, inte minst inom logistikområdet, säger Pontus Frithiof.

Skriv en kommentar

Kommentarer

Inga kommentarer har skrivits ännu.

Skriv en kommentar

Du kan inte skriva någon kommentar nu eftersom denna möjlighet endast ges i 120 timmar efter det att nyheten skapades.

Du kan skapa en egen tråd i vårt Flygforum om nyheten